5 فروردین 1403
متقاعد کردن همسر به دریافت مشاوره

متقاعد کردن همسر به دریافت مشاوره

گاهی زوجین بر سر مسائل زیادی لجبازی می کنند. یکی از آنها مراجعه به مشاور است. بسیاری از افراد از پذیرش نیاز به مشاوره خودداری می کنند و جملاتی منفی در مورد مشاوران می گویند و معتقدند خدمات آنها هدر دادن پول است. این در حالی است که زوج درمانی و مشاوره خانواده می تواند به یافتن و حل ریشه مشکلات آنها کمک کند. متقاعد کردن همسر به دریافت مشاوره کار سختی است، اما امکان پذیر است.

مزایای مشاوره:

برای متقاعد کردن همسر به دریافت مشاوره مزایای زیر را برای او برشمارید:

یک ازدواج موفق هدف هر کسی است. احتمال موفقیت در ازدواج در زوجینی که به مشاور خانواده مراجعه می کنند 30 درصد بیشتر از دیگران است.

مشاوره به قدری رایج شده است، که حداقل نیمی از زوجین برای مشاوره قبل از ازدواج اقدام می کنند.

نتایج نشان می دهد که حداقل 95 درصد از زوجینی که به مشاور مراجعه کرده اند، از نتایج جلسات خود راضی بوده اند. این نتایج لزوما به معنی حل کامل مشکلات بین آنها نیست، اما آنها به مهارت هایی برای برخورد با مشکلات در زندگی خود تجهیز شده اند.

با وجود این آمارها گاهی متقاعد کردن همسر به دریافت مشاوره دشوار است. اگر در متقاعد کردن همسر به دریافت مشاوره دچار مشکل شده اید، ناامید نشوید. از راهکارهای زیر کمک بگیرید.

آماده شنیدن بهانه های رایج باشید:

گاهی یافتن دلیل ممانعت از مراجعه به مشاور دشوار است. دلایل زیر معمولا توسط همسر ذکر می شود:

  • مشکل ما آنقدر هم بد نیست. زندگی ما مثل (نام یک نفر) نیست.
  • مشاوره خیلی گران است و هدر دادن پول است.
  • احساس من مثل تو نیست. شاید تو نیاز به مشاوره داری.
  • من از مشاوره خوشم نمی آید. به درد نمی خورد.
  • من دوست ندارم جلوی مشاور با هم بحث کنیم.
  • من دوست ندارن غریبه ای که ما را اصلا نمی شناسد در زندگی ما دخالت کند.
  • چطور کسی که اصلا در زندگی ما جایی ندارد می خواهد در مورد ازدواج ما تصمیم بگیرد.
  • می خواهد چه چیزی بگوید که خودم بلد نیستم؟
  • مشکل ما با این چیزها حل نمی شود.

متقاعد کردن همسر به دریافت مشاوره:

حتی اگر همسرتان بهانه های مختلفی می آورد، هنوز هم راهی برای نجات زندگیتان وجود دارد. از روش های زیر برای متقاعد کردن همسر به دریافت مشاوره استفاده کنید:

خودتان مراجعه کنید:

بسیاری از افراد تصور می کنند مراجعه به مشاور بدون همسرشان فایده ای ندارد. این طور نیست. شما می توانید از مزایای مشاوره بهره مند شوید، حتی اگر به تنهایی در آن شرکت کنید. در طول جلسات مشاوره به راه حل های خوبی برای رفتار با همسرتان، بهبود رابطه و تغییر خود می رسید. حتی اگر همسرتان نظر خوبی نسبت به مشاوره نداشته باشد، تغییر شما می تواند رابطه شما را به سمت بهتر شدن پیش ببرد. با این حال، انتظار نداشته باشید که با یک جلسه مشاوره شاهد تغییر بزرگی باشید.

نگرانی های خود را بیان کنید:

 بسیاری از افراد روش نامناسبی را برای متقاعد کردن همسر به دریافت مشاوره و مطرح کردن موضوع انتخاب می کنند. همسرشان را به خاطر مشکلات در رابطه سرزنش می کنند یا عنوان می کنند که او نیاز به مشاوره دارند. شاید حتی همسرشان را به طلاق در صورت عدم مراجعه به مشاور تهدید کنند. تمامی این روش های باعث می شود که همسرتان در برابر شرکت در جلسات مشاوره گارد بگیرد. از به کارگیری کلمات منفی که باعث واکنش منفی همسرتان می شود پرهیز کنید، در عوض، حتی اگر او صدایش را بالا برد، شما آرام و مثبت بمانید و به همسرتان زمان بدهید.

نفرت از مادر و پدر: 8 راهکار برای فرزندان

متقاعد کردن همسر برای جلسه ی مشاوره

 

 

نظرات منفی همسرتان نسبت به مشاوره از کجا ناشی می شود؟

ترس ها و نگرانی های او از مشاوره از کجا نشأت گرفته اند؟ سوالات زیر را از همسرتان بپرسید:

  • آیا نگران آن هستی که مشاوره رابطه ما را بدتر کند؟
  • آیا تا به حال شنیده ای که مشاوره باعث طلاق شده باشد؟
  • آیا فکر می کنی ما هم مثل فیلم ها و سریال ها جلوی مشاور دعوا می کنیم؟

با آگاهی از دلیل مخالفت او، می توانید سوءتفاهمات نسبت به مشاوره را بهتر برطرف کنید.

برای متقاعد کردن همسر به دریافت مشاوره موارد زیر را فراموش نکنید:

اگر همسرتان مقاومت می کند، حداقل دو هفته برای متقاعد کردن همسر به دریافت مشاوره صبر کنید و حرفی در این مورد نزنید. در این مدت، بدون آنکه دنبال تحسین یا تایید همسرتان باشید، رفتار خوبی داشته باشید و خود را به امور شخصیتان مشغول کنید. موضوع را دوباره زمانی مطرح کنید که همسرتان آمادگی پذیرش آن را دارد.

تحقیقی در مورد بهترین مشاور یا مرکز مشاوره در محدوده خود داشته باشید که مناسب نیازها و شرایط شما باشد. آیا به مشاوره آنلاین فکر کرده اید؟ می توانید در محیط آشنای خانه خودتان با ما در ارتباط باشید.

 

از همسرتان بخواهید یک جلسه آنلاین یا حضوری با یک مشاور داشته باشد. به او توضیح دهید که انتظار ندارید تعهدی بلند مدت به این کار داشته باشد، اما حداقل یک گام همراه با شما در این مسیر بردارد.

روشن سازید که به دنبال یافتن مقصر یا سرزنش کسی در رابطه با مشکلاتتان نیستید. بلکه خواهان ساختن یک زندگی شادتر و رابطه ای مستحکم تر هستید که هر دو از آن لذت ببرید.

به همسرتان بگویید که شما هر دو برای بهتر شدن این رابطه تلاش کرده اید (اگر واقعا این طور است)، و هر دو لایق داشتن یک زندگی بهتر هستید. اما نیاز به یادگیری مهارت ها و روش هایی دارید که بتوانید امور زندگی خود را بهتر کنترل و مدیریت کنید. یک مشاور می تواند در این رابطه به شما کمک کند.

مشاوره می تواند مشکلات زندگی مشترک را تا حد زیادی حل کند و زوج را به مهارت های ارتباطی بهتر مجهز کند. با تلاش برای متقاعد کردن همسر به دریافت مشاوره می توانید زندگی آرام تر و عاشقانه تری را تجربه کنید.

نباید همسرjتان تصور جبهه گیری و نتیجه ی از پیش تعیین شده داشته باشد. بیان کنید که برای کمک به هردوی ما برای بهتر شدن زندگی مشترکمان به مشاور مراجعه کنیم. از دوستان و آشنایان و یا اعضای خانواده اثرگذار بدون افشا سازی موضوع مورد مشاوره کمک بگیرید تا متقاعدشان کنند و در نهایت اگر دسترسی به مشاور ندارید حداقل از کتابهای مفید به عنوان اولین گام استفاده نمایید.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟
Share
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها